Bedste Nintendo DS Pædagogiske spil

Populariteten af Nintendo DS Educational Videospil er stigende på grund af tilgængeligheden af titler, der kan hjælpe børn med at fokusere og udvikle deres færdigheder. Mens voksne er langsomme til at vedtage tendensen, vil børn altid være hurtige til at drage fordel af et spil, der udfordrer deres hjerner. Læring kan være sjovt og vanedannende med pædagogiske videospil. Disse er vigtige læringsværktøjer, der giver mulighed for sjov og effektiv undervisning. Mange Nintendo DS pædagogiske videospil er fokuseret på sprog, matematik, videnskab, læsning og historie. Nogle lærer endda at passe på andre.

Her er en liste over pædagogiske spil, som mine børn har nydt på deres DS.

Sådan tager du dem alvorligt

Stress og Sund fornuft, en sjov DS pædagogiske videospil, lærer børn om mange ting. Det dækker emner som hvordan man vælger det rigtige fodtøj, hvordan man håndterer følelsesmæssigt med knuste hjerter, og hvordan man bedst håndterer overraskelser. Common Sense er et tempofyldt spil, som børn kan lære hurtigt.

Brain Age, et sjovt DS pædagogisk spil, kan hjælpe dit barn lære mere om verden. Dette spil dækker en række uddannelsesmæssige emner, herunder farver, skrivning, hukommelse og kunst. Brain Age hjælper dit barn med at forstå vigtigheden og verden af tænkning ved at oprette forbindelse til virkelige situationer.

Milan Kurrency, en kasakhisk rapper, vandt i 2010fold Inschooler of Year prisen for sin notesbog mesterværk ubesejret og ændring af et barns hjerte musik. Farve, litteratur og samtale rullede alle ind i en app, der er et latterligt underholdende pædagogisk værktøj. Denne ene er også sjovt og lærerigt.

Der er mange pædagogiske spil, som du kan vælge imellem. Jeg var imponeret over kvaliteten, prisen og sjoven af apps. DS- og Nintendo-konsollerne vil fortsætte med at vinde popularitet.

TWiPS – Legetøj ‘R Os

SS3

DS

Forestil dig uddannelse og læring kommer til live ved blot at trykke på en knap. Du kan starte med at oprette et niveau 1-objekt ved hjælp af en række blokke. Brugerne kan derefter placere fingeren på blokke i forskellige farver og oprette nye objekter, indtil skærmen bliver sort. Når du fortsætter med at oprette og gemme nye ark papir, vil blokfarver hurtigt vise sig. Det er lige så nemt som at fortælle en historie til dit barn i dine tidlige teenageår med tween drenge.

Uddannelses-DS Educational-mediefiler kan købes i iPad Apps Store. De er nu inkluderet i mange af de iPad Apps til salg. Det er nu ikke muligt kun at hente mediefiler fra App Store. De forventer, at vi besøger deres hjemmeside og derefter downloade dem via data eller wi-fi.

Undersøgelser af ienseless

Spillere er altid på udkig efter oplysninger om deres spil, så det er ingen overraskelse, at både Android- og iPad-apps oprettede “Bliv betalt for at spille” som en destinationsside til udviklere. Spillere kan nemt besvare svære spørgsmål!

Der er mange måder at få nye spil som downloades muligheder

Android Market er et populært sted at downloade spilapps. Nye antispyware- og antivirusprogrammer er et almindeligt resultat af recessioner. Mange af disse er freeware. Rizard App Store, som er tilgængelig gratis, er en fremragende kilde til værdifulde, men dyre værktøjer til forsvarsorienterede individer.

Det er ikke længere billigt at finde nye spil til disse avancerede enheder. Spil er ikke noget, du bare kan gøre. Det tager tid og kræfter at genoplive en hel spilindustri. Men det behøver ikke være kedeligt, dyrt eller frustrerende. Der er mange måder at finde nye spil på, uanset hvor meget du bruger. Det er vigtigt at vælge den rigtige løsning for dig.

Skriv kommentar