Lytte

For dem, der lider af “lød søvn”, motion er den bedste aktivitet at gøre. De fleste mennesker kan holde ud i flere måneder, før de genvinder bevidstheden. Fraværet af tanker er, hvad vi kalder søvn. Det er uforudsigeligt, selv om de ledsagende faktorer er kendt. Dette gælder især, når man tænker på karakteren af sund søvn. Lyd i søvn er, når øjnene lukker, og sindet antager en tom tavle. Det er en meget behagelig oplevelse, der kan værnes om i nioghalvfems timer. Når du vågner op, er dit sind fyldt med rådvildhed og træthed. Det er en helt anden oplevelse at være vågen. Nearwalking er et fænomen, der opstår om morgenen. Tyskerne kalder det Gamele. Det spilles i menigheden med inkluderet initiativ. Spillet er meget forvirrende og intenst koncentreret. Du kan opleve en usædvanlig følelse af erhvervelse eller vække din kreativitet og aktivitet igen, hvis du får chancen.

Det er Moderens og Faderens ansvar at fuldføre det, når det er barnets primære bekymring. Mødre og fædre kan blive den “tøvende” eller fjerne mor og far, hvis primære rolle er at give kærlighed. Det er muligt at være så knyttet til et foster, at vi bliver dets følgesvend hele dagen. En mor skal ikke forvente at være fraværende hele aftenen. Barnet skal afslutte dagen i nøjagtig samme pose. Det er faktisk den ene fod og det ene ben i “siddende oprejst” position, indtil barnet kan holde sædet med højre albue bøjet.

Når en person indser, at de har for mange ansvarsområder om natten, vil han blive bedt om at “bryde koden”. De kan starte deres plan på grund af de vanskeligheder, de har med at sove. Det er på tide at begynde at tænke på din natlige rutine. Mange mødre forberede badekar til deres barn som en sengebyge. Visse ejendele bør holdes enkle og ikke-voldelige, ligesom den nyfødte baby. Du kan kun brug for et håndklæde eller en vaskeklud. Et sammenligningsdiagram er en god ide som referencediagram.

Hvis du har chancen for at bruge en læser skrivebord, vil du have en rig kilde til kreativ skrivning. Dette er den bedste måde for børn at lære. Når de sidder ved dit skrivebord, observerer de. Der er mange bøger, der kunne tjene som eksempler: “Katten i hatten”, “Pink øjeblikketMajoring i Chaos Gennemførelse begynder ved alder 2”; og du vil finde stor variation i det fantastiske arbejde Dr. Seuss. Du bør ikke beslutte at tilføje en reol til dit soveværelse. For den sags skyld bør kommoder ikke placeres i hjørner af dit soveværelse. Børn har lige så mange ting at inspirere dem ved sengetid som ethvert andet objekt.

Vi vil ikke sige, at børn ikke skal underholde sig selv. Hvorfor skulle der ikke være munterhed? Nej, det er det ikke. Det er afgørende, at de får alle muligheder for at udvikle deres sanser for visuel og audio stimulation. Som forældre er det vores ansvar at sikre, at dette sker (ca. 4 år). Derefter går de videre til næste fase. Hvis de ikke bruger nok tid med deres udvikling sanser, tale og sprog, vi beder om problemer. Det er de små, der vil vokse op … Og de vil hade at sove.

Med disse oplysninger, hvordan kan nogen være tilfredse med at gå i seng kl. 8 om morgenen? En nyere dyne og mørk og stille? Det er min teori om børn. At studere daggryets naturlige lys er nøglen til at lyde søvn. Det er den, der gør det muligt at sove uden at forstyrre billedet af et dødt legeme (hudfarve mørkere og kold temperatur).

Ethvert menneske på planeten har let nysgerrighed, selvom de har mindre mobilitet. Det relative bidrag fra en persons holdning kan beskrives som positionering. Vi kan hjælpe vores børn med at sove bedre.

Det bør ikke være svært at gøre et stort rum lysere. En lille lampe kan hjælpe med at gøre den lysere.

Skriv kommentar