Mao’s Kina – En landsby i Beijing

Mao var Kinas største mand i det 20. århundrede. Hans arv til Kina er langt mere end det gode, han gjorde for dem. En stor del af æren for hans resultater går til hans kone. Hans kones tornado af løgne, kaos og galskab forårsaget af hendes handlinger, psykisk sygdom, fortsætter med at sprede sig over hele kloden.

Jeg kan nu sige, at jeg “endelig har mødt” Mao. Jeg har mødt Mao på hans fødested i det nordlige Kina. Det var her, han voksede op, og hvor han studerede i Lantai i 1960’erne. Jeg har fotograferet stedet, skrevet om det, og talt med dem, der har boet der. Mao var / er et link til fortiden, og til herlighed og mystik kinas politiske arv.

Hans fødested var en mudderhytte i en dal lige uden for Xi’an. Det var et moderne Beijing i 1970’erne. Beijing er enorm. Jeg har været der mange gange. Men Beijing er meget vanskeligt at forstå. Det virker gammelt og meget gammelt. Når du ser Beijing, som det var tusind år siden, vil du blive overrasket over de ændringer, der er sket.

Mao’s fødested, som var i en mudder hytte nær bredden af Nine-Dragon River, var lige over bredden af nedstrøms Tuanjhu, hvor vores familier ventede. Jeg blev mødt af min første klasse dame, da jeg dukkede op af hytterne efter det første måltid i kvindegruppen. Min forståelse af ladyboys i DPRK var begrænset. Min far var for træt til at tale, så damen ved siden af mig henvendte sig til mig. Smukke lange ben, brunt dollarlangt hår bundet i en hestehale, og det smukkeste smil nogensinde har set, hun var fantastisk. Da hun spurgte mig om mig, sagde jeg, “Ja, selvfølgelig,” og at jeg ikke kunne tænke på en bedre måde at beskrive ladyboy dollars, bortset fra måske hundrede tusinde gange.

Den ladyboy kiggede på sin far og straks mumlede “Hun er mit barn” og krammede hende, stirrede på brystet. Faderen sagde ingenting og kiggede bare på ladyboyens familie. Damen svarede: “Jeg har det meget godt.” Han havde aldrig set sådan et smukt smil på hendes ansigt. Hun spurgte til resten af gruppen. Damen svarede, at nogle tyskere var gift og sagde, at den tyske pige var en tysk pige.

Parret var et syn at se! Ingen syntes at have nogen idé om deres forhold. Den tyske ladyboy sagde: “Jeg er så meget ked af at de mennesker, der tror, at jeg ikke er”, og derefter nåede over og greb min fars arme. Han sagde: “Sid alle, jeg vil fortælle dig.” Faderen hævede stemmen to gange for at protestere, og den tyske ladyboy svarede ved at sige: “Jeg er ked af, at du er så ond.” Han smilede til mig, før albuer ham i ribbenene. Dette fremkaldte en vred reaktion. Damen rakte op og viklede armen om min fars hals. Han holdt os derefter nede, mens han bestilte strejftog.

Min far bad den tyske kvindedreng om hans skålemenu, efter at alle andre var gået. Menuen inkluderede sandwich, en sandwich med skinke og ost, en kold øl og kage. Det var næsten 1: 30 p.m. og restauranten var helt tom. Far og jeg besluttede at dele en metro goody, ikke at være opmærksom på den travle metro.

Shanghais Bund i syd er kendt for sine kacies, også kendt som. bar-restauranter), mens Shanghai Jianwiao ligger lige bag Bund. Shanghai Jianwiao, som angivet af Shanghai Guodiac tegn, er placeret i dyret rige. Shanghai Jianwiao ligner en jumboturret suspenderet på himlen på grund af neonskiltning, der linjer væggene.

Et skridt ind i restauranten og en tjener sagde: “Her er din bestilling redskaber.” En plastikkop faldt ned fra bordet, og den landede direkte på bordet.

Jeg bad om en Octopus, klar til at kæmpe for mine penge i kampen for muligheden for at tale. Tjeneren kiggede eftertænksomt på mig og sagde: “Ah, det er meget ked af det.”

Udgivet
Kategoriseret som Blog

Skriv kommentar