Sådan gør du din hvalps overgang behagelig og sikker – Træning af din nye hvalp

Det vil være den sværeste ændring, som du og din hvalp vil stå over for, hvis du forstår din hvalps ensomhed. Du skal huske, at din hvalp er en del af et kuld. De har haft deres mors fulde opmærksomhed siden fødslen og er ikke vant til at blive ladt alene. Dette kan gøre en hvalp ængstelig og bange. For at gøre denne overgang lettere kan du holde øje med din hvalp hvert øjeblik. Du vil være i stand til at lære din hvalp, hvordan man elsker og giver opmærksomhed, hvis du træner den ordentligt. Selvom de første par uger kan være svære for mange mennesker, er det ikke for lang tid at hjælpe din hvalp med at forberede sig på fremtiden.

Kom tidligt i gang med træningen. Jo længere du venter, jo sværere bliver det at vænne din hvalp til. Utroligt, vi har en Bullmastiff hvalp, der er meget intelligent. Selvom han er en redningshund, reagerer han ikke godt på vores træningsmetoder. Dette er noget, der kan overvindes med udholdenhed. Du bør downloade “Understanding Your Dog” fra Karen Duet til din computer. Dette giver dig mulighed for at studere de forskellige træningsmetoder, der anvendes af eksperter. Det er fantastisk og vil lære dig at træne din hund som en professionel.

Opret et sikkert hjem for at lære din hvalp sikkert at kende.

Det er vigtigt at tage din hvalp med hjem inden for den første uge efter at have været i snor. Dette skyldes, at din hvalp vil være så nysgerrig efter alt og elsker at plukke æbler. Han vil lære at elske sit nye sted og være sig selv. Du bør ikke ændre hans kost. Sørg for, at han tager sine vitaminer. Vitaminer vil gøre din hund stærkere og mere modstandsdygtig over for sygdom og sygdom. Disse vitaminer kan gøre en 50-pund hund 20 gange stærkere end en 15-pund hund. Dette er dit udgangspunkt for indgroet. Du bør også etablere en rutinemæssig og sikker kommunikationskanal med din hvalp fra starten. En hvalp i alderen 9-16 pounds anses for at være sund.

Alle burde få en hvalp. En ung hvalp har den fordel, at de er små og let kan fodres. Undgå hvalpe fra Lhasa Apso hunderacen. Lhasa Apso hunde er en af de mest indiskrete racer. De vil ikke gemme sig bag deres bark hele dagen for at fortælle dig, hvad de vil. Jeg har set små hunde gemt væk i det bageste hjørne, og Lhasa synes at ville være centrum for opmærksomhed hver dag. Undgå at købe nogen hund, der holdes fra dig. Pudler, Shih Tzus og maltesisk kommer alle fra legetøjsracerne. Jeg kender folk, der læser en masse om Pudler, men ikke ejer mange. Tal med disse mennesker på din lokale husly eller opdrætter.

Alle burde få en hvalp. En hund hvalp har den virkelige fordel af at være en følgesvend. De er kærlige og giver tilbage til deres ejere. Bemærk, at jeg ikke sagde giveback. Giveback kan udtrykkes i ubetinget kærlighed og hengivenhed. Bliv ikke afskrækket, hvis du ikke kan finde den hvalp, du ønsker på det rigtige tidspunkt. Andre mennesker elsker hunde så godt. Sørg for, at I begge underskriver en kontrakt.

Motion, disciplin, hengivenhed er alle vigtige. Du vil blive glad for, at du var konsekvent og tålmodig med at opdrætte din hvalp. Du behøver ikke at bekymre dig om din hvalps velbefindende, og den vil vise dig ubetinget kærlighed.

At kende din hvalp er nøglen til at opdrage en hvalp derhjemme. Det er vigtigt at kende din hvalps tanker og vaner, så den kan hæves godt. Korrekt etikette bør undervises fra starten til hvalpe. Hvalpe skal forstå, at du er chefen og bør søge din vejledning, når de begår fejl.

Dårlig opførsel kan være forårsaget af manglende korrektion og ishment. Hunde og hvalpe, der blev rejst i kaos, ved måske ikke, hvad de skal gøre. De kan nogle gange vise uacceptabel adfærd.

Udgivet
Kategoriseret som Blog

Skriv kommentar