Sikrede lån – Hvad du bør vide

Du skal låne ansvarligt. Du kan miste alle aktiver, du har brugt som sikkerhed for et sikret lån, hvis du går glip af dine betalinger. Hvis du ikke er i stand til eller uvillig til at betale den månedlige betaling, kan et sikret realkreditlån blive til en uoprettelig gæld.

Hvis du går glip af dine betalinger på sikrede lån som boligforbedring og lån til biler, kan det gøre tingene vanskeligere. I tilfælde af at du ikke foretager dine betalinger til tiden eller overhovedet, kan kreditorer opkræve dig sanktioner og gebyrer. Risikoen for et sikret lån er, at du kan blive opkrævet ekstra gebyrer eller sanktioner, hvis du går glip af betalinger. Chancen for misligholdelse er ca 50%, når du køber et sikret lån.

For at lånet skal betales, skal du have en betydelig sum penge for at dække det. Du skal muligvis også betale ekstra gebyrer. På grund af de høje renter på nogle usikrede lån, kan det tage dig et stykke tid, før dit lån er betalt ud.

En finansiering regnemaskine vil give dig et skøn over den tid, det vil være at tilbagebetale det lånte beløb. En specialitet lån program kan være til rådighed, hvis beløbet er for høj risiko. Du vil få en specialist usikret lån, der vil lade dig vide, hvor meget du har lov til at låne. Derefter vil långiver oprette dine månedlige betalinger i henhold til dit budget og det beløb, du lånte. Når du har modtaget det beløb, du har brug for, vil du sende det penge hver måned, indtil lånet er betalt fuldt ud. Disse omkostninger kan få dig til at fortryde at tage et lån.

Hvis du nogensinde har brug for penge, er det muligt, du ønsker du havde en usikret eller sikret lån. Hvert år mister tusindvis af familier deres hjem til afskærmning. Dette skyldes, at de ikke har udbetalingen til deres nye hjem og ikke har råd til de høje månedlige betalinger. Hvis du virkelig er desperat, en usikret personlige lån kan være den bedste løsning.

Kreditkort med meget høje grænser er mulige, hvis du har fremragende kredit. Du kan derefter købe mange mindre varer, end du ville have brug for, hvis du har brug for at låne masser af penge. Mens renten på disse sikrede kreditkort lån kan være lidt højere end på en usikker kreditkort, de er stadig betydeligt lavere end et almindeligt lån.

Lektionen til at tage væk er dette: Du bør altid gå til kilden for penge, du har brug for. Du kan gå til en forhandler, hvis din bil ikke er tilgængelig. En bank er den bedste løsning, hvis der er brug for penge til at købe en vare online. Du kan også gå til en købmand eller tankstation, hvis du har brug for penge til at købe dagligvarer eller gas.

Ved at rulle hovedstolen fra den ene måned til den næste, kan du sænke din månedlige betaling med et sikret realkreditlån. Hvis du ikke kan huske, hvad du har betalt før, kan du gå tilbage til den foregående måneds låneberegner og begynde at lægge betalingerne sammen. Du kan opdage, at du har modtaget $ 500 i alt for den anden måned. Derudover er der intet gebyr for at rulle over hovedstolen fra den ene måned til den næste.

Skriv kommentar