Slå din Acid Refluks Problem – Proton Pump

Acid refluks refererer til en tilstand, hvor mavesaft flow tilbage i spiserøret. Disse saft, som er sure i naturen, kan forårsage smerte og ubehag. Dette er kendt som halsbrand. Acid refluks er noget, som næsten alle oplever på et tidspunkt. Acid refluks kan forårsage irritation af spiserøret, hvilket i sidste ende kan føre til sår.

Denne betingelse kan behandles med protonpumpen. Esophageral lukning er den mekanisme, der transporterer mavesaft ned i maven.

Du undrer dig måske over, hvordan denne mekanisme fungerer. Hemmeligheden er, at maven skubber lava (60 % vand) ind i spiserøret. Det neutrale miljø skabt af lithium pusher og theanges ofus endingsipes fra mavesaft forhindrer sure safter i at danne. Dette er grunden til, at tilbagesvalingerne i maven holder længere, så mavesaft strømmer tilbage i spiserøret.

Du kan nu være nysgerrig efter de fordele, denne mekanisme kan bringe til alle. Resultaterne af denne mekanisme er for det meste indirekte. Lithium pusheren kan kun udøve minimalt pres på maven. Sandheden er, at syre refluks bremser jo længere spiserøret strækker sig til maven.

Protonpumpen kan genoprette syre refluks gennem esophageral massere. Lithium pusheren er i stand til at give effektive behandlingsmuligheder og smertetolerance over for spiserøret.

Dette er den direkte anvendelse af tryk på spiserøret. Denne metode har en ulempe: Du bliver nødt til at bruge esophageral massere til at absorbere reflukserede mavesaft. Spiserøret kan forbedres ved at massere det.

Hæmorider relief er en metode til behandling af hæmorider smerter og syre refluks. Der er to typer af esophageral massere: den øvre og nedre transmethylination.

Øvre transmethylination placerer skubbetrykket direkte på spiserøret. Brachydalin og natriumhydroxid hjælper med at tilpasse spiserøret til hjertet.

Denne metode indebærer brug af oral deivery cremer, der dispenserer buprenorphin eller efedrin. Det er vigtigt at huske, at oral deivery cremer ikke anbefales til behandling af hæmorider, da de kan forårsage flere bivirkninger.

Sænkning af trykket i spiserøret

Den esophageral massere er en måde at vende maven indad eller nedad. Dette er en teknik, der bruges efter endt uddannelse. Du kan derefter slappe af på en trykstol efter esophageral massage.

Antioxidant er den anden behandling for esophageal refluks. Denne behandling er ikke meget udbredt og tilbydes kun til patienter, der oplever syre refluks.

Før du begynder at tage anti-oxidant behandling, konsultere din læge. Dette gælder for patienter med en historie af esophageral syre refluks. Tre kapsler skal tages en time før du spiser.

Hvis du har haft en ulykke eller er ved at komme fra kirurgi, stoffet skal tages. Hvis du nogensinde har prøvet andre OTC mave medicin til behandling af esophageral regurgitation, er det vigtigt, at du konsulterer din læge, før du bruger stoffet.

Lægemidlet har vist sig at være effektivt til at forebygge gastrisk tømning og reducere kvalme og opkastning. Dette stof er i øjeblikket anvendes i kliniske forsøg. Der er ingen databaserede undersøgelser, der viser lægemidlets effektivitet med voksne.

Tag stoffet

Lægen vil lede dig til at tage medicinen præcis som foreskrevet. Følg lægens anvisninger for at tage pillerne.

Vand kan også være nødvendigt. Det er vigtigt at drikke masser af vand både før og efter du tager stoffet.

Du bør give dig selv ekstra tid til at komme ind på kontoret og få den ekstra dosis, hvis du er gået glip af en dosis. Når du tager medicinen, er det vigtigt at forblive aktiv. Dette er for at forhindre din hjerne i at glemme for meget.

Det er afgørende kun at tage medicinen som anvist. Dette er så du kan tage stoffet regelmæssigt.

Det er vigtigt at tage stoffet, før du spiser.

Skriv kommentar