The Power Of Vision-TheCertainly antydet i historien om Aaron’s søster og rådgiver.

Når det kommer temaet for denne artikel, taler Ånden med mange midler. Et sådant sprog er tilgængeligt for dem, der ønsker at høre det. Det er illustreret gennem en subtil endnu sublim metode, der tilskynder dig til at tro på noget, der synes fjernt til dine sanser.

Vision praksis er en del af den åndelige vej. Vision er en central del af, hvad det betyder at være en åndelig leder. En troende skal have visioner.

“Hold dit syn højt, for hvis du ikke ser det, vil det ikke være der for dig… Gud er trofast og vil være ved din side, uanset hvor svag du føler dig” (jeg Peter 5, 8).

Tillid er bygget på fantasi. Hvis fantasien fylder troens vakuum, så er disciplin og handling løsningerne. Du vil se din tro på fremtiden, og din vision i fremtiden. De er indbyrdes forbundne.

Positiv fantasi tilskynder folk til at have en vision. I stedet kan du underholde tilgivende-for-forherligelse, mens i besiddelse af det maksimale. Dette vil give dig Ånden til at fortsætte med at bære dig på dine næste skridt.

Ens synssans kan være lige så klar som en regnbue eller så obskur som natten. Nogle gange kan selv de bedste visioner miste deres sikkerhed. Træt bekymring kan føre til tro ikke. Begrænsningerne i dit syn vil holde dig i en i-mellem eksistens, hvor humdrum eksistens hersker over den barske virkelighed af en opfattet skændsel.

“Men hvad betyder det hele, hvis du ikke ser visionen før?”

Fiasko kan også være din vision. Det kunne også være din vision ikke at være klar. Du behøver ikke at tro, hvad du ser med tro, hvis du føler dig overvældet af tvivl eller frygt. Selvom det kan virke som om du ikke er sikker på, hvilken vej du skal gå, kan du antage, at din vision eksisterer.

Mit hus skal hele tiden undervises i, at beton er første, længste hestekræfter og choker under en rutschebane tur. Når rutsjebanen sænker, kan du føle spændinger. Luften kører op ad en stejl bakke. Det flyver pludselig over kanten for at frigive massen, og den falder derefter ned igen. “Er det så tæt som jeg kommer på rutsjebanen?”

Krøllen i din nederste læbe kan ses, og jeg tror, det er dit hjerte vibrerende højt.

1. Visionen før og

Kvinden, jeg mødte, så ud, som om hun levede. Hun havde et levende udtryk, der hoppede ud af hendes ansigt og lo højt for kameraet. Der var en Daily Mail rapport om at vinde hold. Problemet kan dog have været visionen. Først blev sat i dette tilfælde uden nogen talte ord.

I går stirrede manden i min kirke på mig fra loftet. Han sad ikke foran sin stol, men han kiggede lige op i loftet. Præsten forklarede mig, at manden var blevet smidt ud af et motionscenter. Det skete, efter at han fik weekendens forretningsplan. De rev det skilt ned, der fortalte historien, som var knyttet til hans ryg.

“Hvorfor gjorde de det?”

“Manglende syn!”

Vision ser ud over bare eksistens. Vision ser ud over den nuværende virkelighed i din situation og dine nuværende omstændigheder. Vision giver dig mulighed for at nå dine mål og giver dig mulighed for at nå dem.

Vision er evnen til at se ind i fremtiden. Vision er den mest proaktive del af din holdning til at leve!

“En vision om den ønskede ende er ikke nok til at vejlede en person. Det er dog den nødvendige effekt. Dette vil muntre dig op, når du udforsker fremtidens ukendte territorier.

Hver person har en anden vision for fremtiden, når de når deres mål. Men virkeligheden er, at alle ser et andet billede af deres fremtid, end hvad de ser med deres øjne.

Det vigtigste aspekt i visionen for alt er din unikke og passende.

En drøm vil glide længere væk, når den ikke bringes til verden af folk, der har konstruktive planlægningsvaner.

Skriv kommentar